Menu

De training

Awareness

Security awareness staat voor bewust zijn van, bekend zijn met en voorbereid zijn op security dreiging en risico. Wat zijn de risico’s die u loopt en waarom? En wat kan worden gedaan om deze zo klein mogelijk en beheersbaar te houden? Een goede awareness is een van de belangrijkste, duurzaamste en goedkoopste elementen van preventie. In een op Uw situatie afgestemde sessie identificeren wij samen de security risico’s en kijken naar de beste manier om deze op een systematische wijze te beheersen.

Neem contact op

Totaaloplossing in beveiliging

Abonnement prevent

Het beheersen van beveiligingsrisico’s is mogelijk in abonnementsvorm. Prevent bespreekt de risico’s met u en stemt de maatregelen af op uw persoonlijke wensen. Op een gestructureerde wijze worden uw security risico’s en genomen maatregelen periodiek geëvalueerd en gerapporteerd.

Meer over het abonnement

Mogelijke incidenten

Crisismanagement

Prevent richt zich op preventie van reële risico’s zoals woninginbraak- en overval, ontvoering, gijzeling, cybercrime en afpersing. Toch kan het voorkomen dat een van deze incidenten u is overkomen. Dan kunt u rekenen op de afgesproken responscapaciteit (vooraf overeengekomen afspraken over een noodsituatie). Prevent beschikt over kennis en ervaring bij de afhandeling van diverse nationale en internationale security noodsituaties.