Menu

DIENSTEN

Security Risk Management

Prevent beveiligt gezinsleden van welgestelde families. Bent u zich bewust van de risico’s in uw omgeving voor u en uw gezin? Prevent biedt rust en zekerheid.

U wilt graag veilig en zorgeloos kunnen leven. Het is echter niet ondenkbaar dat u te maken krijgt met ongewenste aandacht en andere risico’s. Daarom is het verstandig een beroep te doen op Prevent. Prevent is gespecialiseerd in Security Risk Management voor personen, overheden en bedrijven. Naast beveiliging van gezinsleden van welgestelde families, beveiligt Prevent ook personen die vanwege hun functie te maken krijgen met bedreiging. Voorbeelden hiervan zijn managers, bestuurders, (groot-) aandeelhouders, hoogwaardigheidsbekleders en journalisten. Wilt u weten wat Prevent voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Maak een afspraak

Risicoanalyse

Als u Prevent inschakelt voor uw beveiliging gaan we eerst in gesprek. U leert Prevent beter kennen en we leggen graag uit wat Prevent voor u kan betekenen.

De eerste stap is het uitvoeren van een onafhankelijke en heldere risicoanalyse. Op basis van dreiging, kwetsbaarheden en impact stelt Prevent voor u het risicoprofiel vast. Dit profiel is geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarmee wordt voor u duidelijk wat de situatie op dit moment is, hoe u met dreigingen kunt omgaan en welke maatregelen genomen moeten worden. Bewustzijn is daarbij het sleutelwoord. U kunt namelijk pas als u zich bewust bent van de risico’s (preventieve) maatregelen nemen. Prevent zorgt voor inzicht en monitort High Impact Crimes en criminaliteit in de woonomgeving. U ontvangt van ons een persoonsdossier van uzelf en alle gezinsleden en Prevent onderhoudt dit dossier. Op die manier wordt uw persoonlijke veiligheid en dat van uw gezin gewaarborgd. Naast een veilig gevoel, kunt u zorgeloos leven.

Abonnement Prevent

Weet u welk bedrijf u inschakelt voor uw beveiliging?
Bent u zich ervan bewust welke risico’s dit met zich meebrengt?

Prevent kan voor u optreden als tussenpersoon voor diverse partijen in de beveiliging waar u mee te maken heeft. Samen bespreken we wat voor u een aanvaardbaar risico is. Voorbeelden zijn het screenen van uw personeel en advies ten aanzien van beveiligingsproducten. Het beheersen van veiligheidsrisico’s is mogelijk in abonnementsvorm bij Prevent. Wat houdt dit in? Een greep uit de mogelijke diensten, die we aanbieden op basis van uw wensen:

  • Het startpunt is een risicoanalyse. Daarin brengen we actuele dreigingen en kwetsbaarheden helder in kaart.
  • Prevent komt periodiek bij u langs om de situatie van dat moment te bekijken. Ook onderhoudt Prevent contact met de politie, zodat we snel kunnen schakelen in het geval van een incident.
  • Advies over bouwkundige en elektronische maatregelen.
  • Ieder jaar evalueert Prevent uw risicoanalyse.

Preventieve observatie

Wat is het doel?

Criminele voorbereidingshandelingen worden in uw omgeving uitgevoerd. Prevent observeert de woonomgeving en vaste bezoekadressen van het gezin en stelt dit vast. Uiteraard doen wij dit zeer discreet en onopvallend. Doel is mogelijke criminele handelingen vroegtijdig te onderkennen en te frustreren. Deze observaties voert Prevent op maat uit aan de hand van uw wensen.

Crisismanagement

Totaaloplossing in beveiliging

Voor crisismanagement, bijvoorbeeld na een woningoverval staan wij graag voor u klaar. U kunt 365 dagen in het jaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht.

Maak een afspraak

Crisismanagement van Prevent

Incidenten & calamiteiten

Prevent richt zich op preventie van delicten, zoals woninginbraak en -overval, ontvoering, gijzeling, hacken en afpersing. Toch kan het voorkomen dat u dit overkomt. In dat geval kunt u rekenen op crisismanagement van Prevent. U kunt 365 dagen in het jaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht.