Menu

De training

Security Risk Management

Prevent is jarenlang leidend geweest in het verzorgen van security risk management training via een Learning Event. Een grote verscheidenheid aan onderwerpen op het gebied van strategie en planning, risk assessment, preventie en mitigatie, contingency, planning en kwaliteitsborging is de revue gepasseerd. Table-top oefeningen hebben gezorgd voor een interactieve beleving van het onderwerp “security”. Ruim 100 security executives van grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen en overheden hebben aan dit event deelgenomen en hebben de opgedane kennis zeer gewaardeerd en verder uitgedragen. Tijden veranderen en Prevent ontwikkelt mee. Deze training is inmiddels omgezet in een E-learning en wordt toegankelijk via een
separate website.

Totaaloplossing in beveiliging

Abonnement prevent

Het beheersen van beveiligingsrisico’s is mogelijk in abonnementsvorm. Prevent bespreekt de risico’s met u en stemt de maatregelen af op uw persoonlijke wensen. Op een gestructureerde wijze worden uw security risico’s en genomen maatregelen periodiek geëvalueerd en gerapporteerd.

Meer over het abonnement

Mogelijke incidenten

Crisismanagement

Prevent richt zich op preventie van reële risico’s zoals woninginbraak- en overval, ontvoering, gijzeling, cybercrime en afpersing. Toch kan het voorkomen dat een van deze incidenten u is overkomen. Dan kunt u rekenen op de afgesproken responscapaciteit (vooraf overeengekomen afspraken over een noodsituatie). Prevent beschikt over kennis en ervaring bij de afhandeling van diverse nationale en internationale security noodsituaties.